Pelargonmuffins

Serverar: 20 portioner

Ska testas med pelargonsocker. Kan inte annat än bli bra när man är pelargonfantast som jag!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl pelargonsocker
  • 200 g smält smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk citronsaft
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda det smälta smöret med mjölken och rör ner. Blanda och tillsätt de torra ingredienserna och rör tills smeten är jämn. Tillsätt citronsaften sist.
    2. Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dyren 16 maj 2009

    Vad skoj med ett recept med pelargonblad i. Jag spar på pelargoner så blad har jag. Nu måste jag baka dessa muffins till helgen. Tack för ett lite udda recept . Häls. Dyren

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben