Peppargratinerad lax med spenat, tomater och bönor

Serverar: 4 portioner

Det här goda och lättlagade gratängen innehåller Gratäng Crème Peppar.

Ingredienser

  • 300 g Gratäng crème peppar
  • 410 g blandade bönor
  • 200 g bladspenat
  • 500 g lax i portionsbitar
  • 8 små tomater
  • 2 msk pumpafrön
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Spola av bönorna.
    3. Lägg bladspenaten och bönorna i en stor ugnsfast form. Blanda med smält smör och krydda med salt. Lägg på laxen, krydda med salt och klicka på Gratäng Crèmen.
    4. Dela tomaterna och lägg dem bredvid. Strö över pumpafrön.
    5. Baka i ugn ca 20 minuter tills fisken är färdig. Sätt gärna ugnen på grilläge de sista 5 minuterna.
    6. Tips! Servera gärna med potatis eller potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben