Pepparkakspannacotta

Serverar: 4 portioner

God och fin, min blev inte lika fin.

Ingredienser

  • 5 dl grädde
  • 4 msk socker
  • 3 krm pepparkakskryddor
  • 2 msk gelantinpulver
  • Apelsinmojo
  • 2 st apelsiner
  • 1 msk socker
  • 1 msk sweet hot chili sauce
  • 1 tsk arrowrot
  • 2 msk vatten
  • Instruktioner

    Koka upp grädde, socker och pepparkakskryddorna. Blötlägg gelantinet i gräddblandningen och låt gelantinet lösas upp. Fördela i portionsformar och låt stelna. Tvätta apelsinerna noga. Riv apelsinerna fint på rivjärnet. Pressa saften ur apelsinerna i en kastrull. Tillsätt socker och Sweet Chili Sauce. Red av såsen med arrowrot blandningen och låt koka upp.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben