Pepparkakssås

Serverar: 4-8 portioner

Tid: 15 minuter

Super god till glass nu i advent.

Ingredienser

  • 1 ½ dl sirap
  • 1 dl grädde
  • ½ dl socker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk ingefära
  • ½ tsk nejlika
  • 50 g smör
  • Instruktioner

    Koka upp alla ingredienser utom smöret. Låt koka 10 minuter, ta av plattan och rör i smöret. Klar att servera till glassen.

    Kommentarer (4)

    mimmzan 18 december 2009

    hehe

    Tesserese 20 december 2010

    Gott! Vi gjorde en banana split med denna sås och det blev omtyckt av hela familjen :)

    AnetteChristine 27 december 2011

    Ett enkelt och gott sätt att julpimpa glassen. Jag använde pepparkakskrydda, vilket fungerade bra.

    BambiBambi 28 december 2012

    Verkar supergod, men smakar den pepparkaka? haha :) Måste prova.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben