Pepparkakstryfflar

En enkelt recept på egna pepparkakstryfflar

Ingredienser

  • 225 g Mjölkchoklad
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 msk ljus sirap
  • 1 msk honung 0.5 tsk malen kanel 0.5 tsk Malen ingefära
  • 0.5 tsk kryddnejlika
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka upp grädden. 2. Tillsätt malen kanel, ingefära och krossad kryddnejlika. 3. Häll sedan ned honung. och ljus sirap. 4. Under tiden det kokar så hackar ni chokladen. 5. Rör samman samtliga ingredienser. 6. Dra av från plattan och blanda ned smör (rumstempererat smör) 7. Om chokladen är påväg att spricka kan ni tillsätta kall grädde. 8. Låt svalna och servera.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben