Pepparrotsbiffar

Serverar: 4 portioner

Supergoda och enkla att göra! Källa: ica.se

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • ½ dl ströbröd
  • 1 ½ dl vatten
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk smör eller margarin (till stekning)
  • Fyllning
  • 100 g färskost (med pepparrotssmak)
  • Instruktioner

    1. Låt ströbrödet svälla i vattnet ca 10 min. Tillsätt färs, pepparrot, salt och peppar och arbeta till en smidig färs. Dela färsen i 8 bitar och gör en liten grop i varje bit. Fyll gropen med färskost och forma till släta biffar. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma läggs biffarna i och får steka ca 4 min/sida på medelstark värme.
    2. Servera med potatismos, grönsaker och gärna någon sås till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben