PEPPARROTSKASSLER

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt, lätt och jättegott

Ingredienser

  • 500 G KASSLER
  • 1 MSK GROVRIVEN PEPPARROT
  • 1 DL VISPGRÄDDE
  • 1 DL CHILISÅS
  • EV 1 MSK SHERRY
  • Instruktioner

    SKÄR KASSLERN I HALVCENTIMETERTJOCKA SKIVOR. LÄGG SKIVORNA LITE OMLOTT MED DEN RIVNA PEPPARROTEN EMELLAN PÅ ETT UGNSSÄKERT FAT. VISPA SAMMAN GRÄDDE, CHILISÅS OCH SHERRY. SLÅ BLANDNINGEN ÖVER KASSLERN. SÄRA LITE PÅ SKIVORNA SÅ BLANDNINGEN OCKSÅ KOMMER NER MELLAN DEM. GRATINERA BUBBLANDE HETT I 225 GRADER VARM UGN I CA 20 MIN. GARNERA RÄTTEN MED PERSILJA OCH LITE EXTRA PEPPARROT. SERVERA MED FÄRSKPOTATIS OCH SOCKERÄRTOR ELLER SALLAD

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben