Verligen supergoda.Rekomenderas att prova.Tusen tack för detta receptet.Mvh sara
camillaf1412 december 2008
Kanongoda! Tyvärr hade jag gjort lite för stora bollar så de rann över... men då måste man baka dem igen :-)
Högsta betyg!
//Camilla
palmis9628 maj 2009
mm så goda helt klart en femma
Cayene30 augusti 2009
Men har du sett!!! Här hittar jag min bild!! Det går bra att fråga först och skriva var fotot kommer ifrån!!
kia692 februari 2012
Går dom att frysa ? det verkar bli en stor sats...
emillovisa4 februari 2012
Bra med ingredienser som finns hemma. Verkar lätta och goda att baka.
Har någon provat att baka kakorna utan formar.???
Använder oftast metall- och silikonformar,
men glömmer ibland att ta med dem till fritidshuset.
Tack för receptet.
ma774 februari 2012
sjunker kakorna efter att man har lagt på glasyren, eller måste man forma "hål" i dem innan man gräddar dem?
Irene78 februari 2012
Mycket goda men det verkar vara för mycket smör i förhållande till övriga ingredienser. Smöret flyter ut på plåten och det blir väldigt kladdigt. Nästa gång skall jag försöka med mer mjöl i degen. Tror också att glacyren blir bättre med florsocker. Nu blev det "sockrigt".
shika9 februari 2012
Kakorna var toppen goda. Stor sats men kakorna gick åt fort. Inte någon nöjde sig med en kaka.
Ingbrit12 februari 2012
De var både goda och lättgjorda! Men jag gjorde inga bollar utan klickade i formarna.
Mycket enklare! Någon trodde att det var för mycket smör i förhållande till andra ingredienser men jag tyckte det stämde bra. Glasyren hällde jag på när de kom ur ugnen.
Ginger7316 februari 2012
Jag gjorde halv sats och fick 15st. Men jag har en fråga, ska smöret smältas eller röras rumsvarmt?
Kakan blir jättehård och är jättesmord/fet att äta. Något blev fel. Kanske för hög temp och för länge i ugnen.
Verligen supergoda.Rekomenderas att prova.Tusen tack för detta receptet.Mvh sara
Kanongoda! Tyvärr hade jag gjort lite för stora bollar så de rann över... men då måste man baka dem igen :-) Högsta betyg! //Camilla
mm så goda helt klart en femma
Men har du sett!!! Här hittar jag min bild!! Det går bra att fråga först och skriva var fotot kommer ifrån!!
Går dom att frysa ? det verkar bli en stor sats...
Bra med ingredienser som finns hemma. Verkar lätta och goda att baka. Har någon provat att baka kakorna utan formar.??? Använder oftast metall- och silikonformar, men glömmer ibland att ta med dem till fritidshuset. Tack för receptet.
sjunker kakorna efter att man har lagt på glasyren, eller måste man forma "hål" i dem innan man gräddar dem?
Mycket goda men det verkar vara för mycket smör i förhållande till övriga ingredienser. Smöret flyter ut på plåten och det blir väldigt kladdigt. Nästa gång skall jag försöka med mer mjöl i degen. Tror också att glacyren blir bättre med florsocker. Nu blev det "sockrigt".
Kakorna var toppen goda. Stor sats men kakorna gick åt fort. Inte någon nöjde sig med en kaka.
De var både goda och lättgjorda! Men jag gjorde inga bollar utan klickade i formarna. Mycket enklare! Någon trodde att det var för mycket smör i förhållande till andra ingredienser men jag tyckte det stämde bra. Glasyren hällde jag på när de kom ur ugnen.
Jag gjorde halv sats och fick 15st. Men jag har en fråga, ska smöret smältas eller röras rumsvarmt? Kakan blir jättehård och är jättesmord/fet att äta. Något blev fel. Kanske för hög temp och för länge i ugnen.
så gott yvonne pira