Pimm´s punch

Serverar: 10 portioner

Visst ser det svalkande gott ut!

Ingredienser

  • 3,7 dl apelsinjuice
  • 4 dl Pimm´s No. 1
  • 4 dl bourbon whiskey
  • 1,85 dl söt vermouth
  • 1,85 dl ljus rom
  • 1 flaska mousserande vitt vin
  • 0,75 l frukt
  • Instruktioner

    1. Frys in 9 cl av apelsinjuicen som isbitar. Fyll en bålskål till hälften med is och häll sedan i Pimm´s, bourbon, vermouth, rom, resten av apelsinjuicen samt champagne eller mousserande vin.
    2. Skär färsk frukt och grönsaker (jordgubbar, äpple, kiwi, gurka, lime, päron) i bitar. Blanda ner det i karaffen tillsammans med de frysta juiceisbitarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben