Piratbiffar

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkla och goda fiskbiffar med smak av lime och kokos

Ingredienser

  • 500 g mald fisk (gärna blandad, t ex lax och torsk)
  • 1 ägg
  • 1 tsk maizena
  • 2 msk finhackad lök
  • 1 msk kokosmjölk
  • 1 msk pressad lime
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Rivet skal från en lime
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    1. Mixa alla ingredienser utom ströbröd i matberedare eller med stavmixer till en färs.
    2. Forma till biffar och vänd i ströbröd.
    3. Stek i smör tills bägge sidor är gyllenbruna och låt sedan stå på eftervärme under lock ett par minuter.
    4. Pressa citron över och servera med ris eller potatis och en enkel mango chutney/crème fraiche blanding. (2 msk mango chutney per dl creme fraiche)

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben