Piratmacaroni

God och enkel maträtt!

Ingredienser

  • 3 dl tomatjuice
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 burk anjovisfilé, en burk (55g)
  • 2 msk kapris
  • 20 st svarta oliver, små
  • 0,5 tsk mejram
  • 400 g rigatoni, randiga pastarör
  • 2 krm salt
  • 1 dl parmesanost
  • Instruktioner

    Koka upp tomatjuicen. Tillsätt basilika, cayennepeppar, ansjovis, kapris, urkärnade oliver och mejram. Koka ihop 10 min. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och blanda ner såsen i pastan. Smaka av med salt. Lägg upp på tallrikar och strö över riktligt med ost.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben