En lite grövre pizzadeg.
En smidig deg som är lätt att kavla ut till fyra pizzor eller till två plåtar
Fördelen med hemmagjord pizza är att man kan lägga på så mycket av olika ingredienser som man vill och har hemma
Ingredienser
Pizzadeg
25 g jäst (dela paketet på diagonalen)
2 ½ dl kallt vatten
2 msk olivolja
Ca 6 dl vetemjöl special med fullkorn, 350g
1 tsk salt
Tomatsås
1 stor gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, pressade
500 g passerade tomater
Ca 1 tsk salt
Ca 1 tsk grovmalen svartpeppar
Ca 1 tsk oregano
Ingredienser
4-5 dl riven västerbottenost
1 pkt bacon, 140 g
2 burkar champinjoner, à 190 g
1 burk sparris, 250 g
Ca 20 cocktailtomater
10 skivor kokt skinka
Pizzakrydda
Grovmalen svartpeppar
den var inte god du får 1 för att det inte finns 0
:)Hej! Vad var det som inte var gott med min Pizza á la Nettan? Vilka smakar var det som inte du gillade? Hur gör du din pizza? Vad gör du för pizzadeg? Vad har du på din pizza? Ha en bra dag! Mvh Ros
Hej, funderade mest på om själva degen skiljer sig mycket från en gjord på vanligt vetemjöl? :) MvH Linda