Pizzabullar/skinkbullar

Serverar: 15 portioner

.

Ingredienser

  • Deg
  • 150 -200 g margarin
  • 4 dl mjöl
  • 250 g keso
  • ½ tsk salt
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 200 g rökt skinka i skivor (tunna)
  • Ost (ex greve) skivad eller riven
  • Tomatpuré
  • Oregano krydda
  • Ägg till pensling
  • Instruktioner

    Värm ugnen till 250 grader Gör degen och låt den vila kallt ca en timme. Kavla ut som till bullar. Bred ut tomatpuré, lägg på skinka och ost, krydda med oregano och rulla i hop. Skär bullar ca 2 cm tjocka pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Går även att styckfrysas.

    Kommentarer (1)

    Il 4 januari 2018

    Gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben