Pizzasemlor

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Detta recpet är enkelt och snabbt! Bra t.ex. till något party. Det som är super är att man egentligen kan själv fanticera med ingredienserna. :)

Ingredienser

  • 1 påse semlor ( valfria semlor)
  • 1 tsk ketchup per semla
  • 1 paket salami eller skinka
  • 1 - 2 st . tomat
  • 1 påse ( 200 g) riven ost
  • Instruktioner

    1. 1. Skär semlorna itu 2. Bred ketchup på varsin semla 3. Lägg salami eller skinka på varsin semla (valfri mängd) 4. Skär 1 bit tomat och lägg på varje semla 5. Strö den rivna osten över semlan, så den täcker de andra ingredienserna.
    2. Ugnstemperatur 175 C Sedan låter du semlorna gräddas i ugnen 10 minuter, på mellersta falsen.

    Kommentarer (1)

    IASAB 20 februari 2009

    Hahaha...varför göra pizza av semlor? Använd Liba-bröd. Det är kanon!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben