Pochahontas

Serverar: 8-10 portioner

En middag som lätt blir en favorit hos barnen, även för vuxna!

Ingredienser

  • 1 ring skivad falukorv ca 600-700 g
  • 1/4 dl matolja
  • 4 st morötter
  • 1-2 lökar beroende på storlek
  • 1 burk majskorn
  • 2 burkar krossade tomater
  • 1 dl köttfond eller buljongtärning + vatten
  • 1 påse tacomix
  • Sambal oelek efter egen smak
  • Servering
  • Kokt ris
  • Instruktioner

    1. Lägg den skivade falukorven i botten på långpanna . Riv morötterna och hacka löken. Fräs sedan det i matolja.
    2. Tillsätt sedan alla kryddorna och fonden. Avsluta med krossade tomater och låt småputtra i ca 10 minuter.
    3. Smaka av med salt. Slå sedan såsen över falukorven och gratinera i ugn 175 grader i 30 minuter.
    4. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

    Kommentarer (1)

    mammis 26 juni 2013

    Supergott :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben