Polkagrisbiscotti

Vansinnigt goda kakor som passar till alla tillfällen!

Ingredienser

  • 100 g smält smör
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 ägg
  • 7 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl krossade polkagrisar
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och blanda det lätt avsvalnade fettet med strösocker och vaniljsocker. Blanda ner ett ägg i taget. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt detta i smeten. Vänd ner de krossade polkagrisarna.
    2. Rullar ut degen i fyra längder på en plåt.
    3. Baka i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter. Ta sedan ut längderna och skär kakorna i snittar. Ställ tillbaka plåten i ugnen för att torka kakorna i eftervärmen.

    Kommentarer (1)

    saxa 8 februari 2012

    Dessa biscotti förtjänar en bild

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben