Polkatryffel

Serverar: 20 portioner

Chokladtryffel med polkagris-krisp.

Ingredienser

  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 225 g mörk choklad
  • 25 g smör
  • Ca 1 dl polkagrisar
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Koka upp vispgrädde. Bryt mörk choklad i småbitar i en stor skål. Häll den kokande grädden över. Klicka ner smör.
    2. Vänta ett par minuter innan du blandar försiktigt till en slät kräm. Mortla polkagrisarna så smått som möjligt. Blanda i dem.
    3. Låt stå kallt ca 30 min, rör om igen. Låt stå kallt ytterligare ca 20 minuter eller tills det har blivit en fast, men inte hård, massa.
    4. Gör små kulor av massan, rulla i florsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben