Riktig smarrig kaka som med fördel kan gräddas dagen innan.
Kakan är rätt mastig så den räcker till många personer!
Ingredienser
175 g mörk blockchoklad
175 g smör
2 dl strösocker
3 ägg
1/2 dl vetemjöl
2 tsk kaffe
ca 250g polly orginal
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Smält samman blockchoklad och smör.
Vispa socker och ägg.
- Häll chokladsmeten i sockret och äggen och tillsätt vetemjöl och kaffe. Tryck sedan ned polly.
Grädda i 35 min.
- Servera med vispad grädde.
- OBS: Använd en tjock pajform, risken är att kakan blir för varm och väller över om formen är för tunn.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Provade denna på en middag, TOPPENGOD blev betyget. Ann
Uppskattad kaka bland mina gäster! Den var mäktig så vi åt inte så stora bitar, vilket bara är bra för då räcker den ju längre... :-)