Pollypaj

Tid: 45 minuter

Supergod!

Ingredienser

  • 175 g mörk blockchoklad
  • 175 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 300 g polly ( en påse räcker)
  • 1/2 dl mjöl
  • 2 tsk kaffe
  • Instruktioner

    1. Smält blockchoklad och smör tillsammans. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i mjöl och kaffe. Tillsätt chokladsmöret och rör om. Häll i pollyn och rör om.
    2. Smöra och bröa en form. Häll i smeten. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-40 minuter.
    3. Denna kaka är godast dagen efter man gjort den då den får lite fastare form.
    4. Serveras med vaniljglass eller grädde.

    Kommentarer (1)

    delikat 18 juli 2008

    Sliskigt söt, men förrädiskt god. En liten bit med vaniljglass. Mmmmmmmmmmmm....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben