Popgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt, snabbt och gott. Med eller utan kokt potatis och något gott bröd till.

Ingredienser

  • 2 stora gula lökar
  • 2 msk margarin
  • 1 pkt djupfrysta köttbullar, 250 g, eller 20 hemlagade köttbullar
  • 16 prinskorvar
  • 1 pkt djupfrysta ärtor, 250 g
  • 1 pkt amerikansk grönsaksblandning, 250 g
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 tomater
  • Finhackad persilja
  • 250 g majskorn
  • Instruktioner

    1. Skala och skär lökarna i klyftor. Bryn i en gryta och efterstek ca 5 minuter under lock.
    2. Tillsätt köttbullarna och prinskorvarna och bryn med löken en stund.
    3. Lägg i ärtor, majs och grönsakblandningen.
    4. Värm allt och smaksätt med salt och peppar.
    5. Skär tomaterna i tärningar och hacka persiljan.
    6. Strö detta över grytan strax innan servering.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben