Potatisgulash

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

vegetariskt

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 4-5 gula lökar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 2 burkar tomater, à 400 gr
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm peppar
  • 1 1/2-2 dl gräddfil
  • 2 msk finklippt gräslök
  • Instruktioner

    Skala potatis och lök. Skär dem i klyftor. Bryn potatis och lök i matfett i en stekgryta. Tillsätt tomaterna med sitt spad, salt och kryddor. Låt allt koka under lock tills potatisen känns mjuk, 10-15 min. Häll över gräddfilen och stö över gräslök före serveringen.

    Kommentarer (2)

    BigCheese 27 februari 2009

    Det här var mycket gott och billigt! Ett plus att det är vegetariskt. Det här kommer vi att äta ofta i min familj.

    misstoso 19 maj 2009

    Mycket enkelt att göra. Gott och mättande! Sallad med fetaost till blev supergott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben