Potatiskanapéer

De här små tilltuggen är trevliga att servera på en sommarbuffé eller till drinken. Blir 20 stycken.

Ingredienser

  • Ca 10 kokta färskpotatisar
  • 100 g kallrökt lax
  • Dill
  • Laxcréme
  • 100 g kallrökt lax
  • 200 g Philadelphiaost
  • 2 tsk riven pepparrot
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Finhacka laxköttet till crémen. Blanda förskost, pepparrot, senap och gräslök. Vänd ner den hackade laxen.
    2. Dela potatisarna på längden, skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare. Lägg på en klick laxcréme på varje potatis och garnera med laxstrimla och dill.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben