Potatissallad med kassler

Serverar: 4 portioner

En mycket god, enkel och nyttig rätt - kan det bli bättre?

Ingredienser

  • 400-500 g benfri Kassler
  • 10-12 stora potatisar
  • 1/2 gurka
  • 1 litet äpple
  • 250 g Keso Provencale
  • Instruktioner

    Halvera och koka den skalade potatisen.Tärna äpplet och skär gurkan i små kuber.Strimla kasslern i "lagom" bitar och stek dem lätt. När potatisen är färdig skall även den skäras i kuber och blandas medans den fortfarande är varmmed äpple, gurka, kassler och keso Provencale. Servera gärna med nybakat polentabröd eller ett lite grövre rågbrög.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben