Potatissallad med kassler

Serverar: 4 portioner

Ibland vill man ha något lite lättare.... Få saker är så goda och så självklara på sommaren som just detta.

Ingredienser

  • 1 kg färsk- eller delikatesspotatis
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 röd paprika
  • Svarta oliver
  • En bit purjolök
  • Salt
  • Peppar
  • 400 g kassler eller rostbiff
  • Instruktioner

    1. Skrubba och koka potatisen.
    2. Tärna potatisen när den är ljummen. Blanda med crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera potatissalladen med tärnad paprika, oliver och strimlad purjo samt tunna skivor kassler.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben