Prästostbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Ska serveras med äppelchutney som finns under mina övriga recept.

Ingredienser

  • 500 gr blandfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 1½ dl mjölk
  • 100 gr lagrad prästost i kuber
  • 1 ägg
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 msk smör el. margarin till stekningen
  • Instruktioner

    1. Låt ströbrödet svälla i mjölken. Blanda ihop alla ingredienserna till en färs och forma till 4 biffar. Stek dem i matfettet i en stekpanna tills de fått fin färg och är genomstekta, ca. 6 min på varje sida.
    2. Servera med äppelchutney, klyftpotatis och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben