Princess med Kalixrom och filmjölksgelé

Till Buffé bordet!

Ingredienser

  • 6 st Princesspotatisar (kokta)
  • 30 g löjrom
  • 1 dl filmjölk
  • 1 st gelatinblad
  • Gräslök
  • Rivet citronskal
  • Instruktioner

    1. Kantskär potatisen och dela på mitten.
    2. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
    3. Smält sedan gelatinet en kastrull med 1/3 av filmjölken. Blanda sedan med resterande fil.
    4. Häll upp i en liten form och ställ kallt i 1 timme.
    5. Lägg löjrommen på ena sidan av potatisen och skär sedan fina tärningar av gelé och lägg på andra halvan av potatisen.
    6. Strö lite gräslök och riv lite citronskal på potatisen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben