Prinskorvsfritata

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

En snabb lunch!

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 8 prinskorvar i skivor
  • 2 msk grädde
  • 1 röd paprika i strimlor
  • 1 gul lök i skivor
  • 1 tsk stark paprikapulver
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Fräs löken gyllengul i smör och olivolja några minuter, tillsätt prinskorv och den strimlade paprikan, låt fräsa en stund tills prinskorven börjar att ta färg, strö över paprikapulvret.
    2. Vispa äggen tillsammans med grädde, salt och vitpeppar och häll det i stekpannan. Skaka pannan och rör försiktigt med en trä eller plastgaffel så att ogräddad äggsmet kommer ner till pannans botten.
    3. Servera med salladsblad och tomatskivor.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben