Proteinchokladbollar

Serverar: 8 portioner

Ungefärligt näringsvärde per boll: 65 kcal 6 g protein 6 g kolhydrater 1,5 g fett

Ingredienser

  • 80 g Axa fiberberikade havregryn (2 dl)
  • 40 g Whey-80 stevia med chokladsmak
  • ½ tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakao
  • ½ dl starkt, kallt kaffe
  • 50 g Lindahls kvarg naturell 0,3%
  • Instruktioner

    1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt kaffe och kvarg. Om degen är för kladdig för att rullas direkt så ställ bunken i frysen en liten stund först. Forma åtta bollar och rulla dem i t ex kokos, mandel, sesamfrön eller kakao.
    2. Förvaras i kyl eller frys

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben