Punchsill

Serverar: 6 portioner

Sill till jul är ett måste här är ännu en.

Ingredienser

  • 1 burk urvattnad inläggnings
  • 1 st rödlök
  • 2 msk dill, finhackad
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk nejlikor, grovstött
  • 1 tsk kryddpeppar, grovstött
  • 1/2 dl tomatketchup
  • 1/4 dl majonnäs
  • 1/2 dl punsch
  • Instruktioner

    Lägg sillen i durkslag och spola dem med kallt vatten. Låt dem rinna av väl och skär filéerna i sneda bitar. Varva sill, rödlök, dill, socker och de stötta kryddorna i en skål eller burk Ställ kallt några timmar. Rör ihop ketchup och majonnäs och späd med punschen till en slät tjock sås. Slå den över sillen och låt den dra minst ett dygn.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben