Punschbollar

Serverar: 20 portioner

Till en stark kopp kaffe passar en liten punschboll extra bra.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • ½ dl florsocker
  • ½ dl kakaopulver
  • 2 ½ dl digestivekex, smulade
  • Punsch, efter smak
  • Garnering
  • 50 g mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Rör samman smör, florsocker och kakaopulver. Blanda ner kexsmulor. Rör tills allt är väl blandat.
    2. Smaksätt blandningen med punsch och forma den till små bollar.
    3. Riv chokladen. Rulla bollarna i den rivna chokladen. Förvara dem sval
    4. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Eery 14 augusti 2010

    Ett toppenrecept att röra ihop när det kommer oväntat besök medan kaffet kokar! Jisses så goda och en lite annorlunda koncistens mot gamla hederliga chokladbollar!

    lenasvensson 13 oktober 2011

    Riktigt goda och går bra att ha i frysen också :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben