Klassisk husmansrätt med inlagda rödbetor, stekt ägg och HP sås...alltid lika gott och intressant!
Ingredienser
8 medelstora kokta kalla potatisar
2-3 dl tärningar av kokt eller stekt kött, korv, köttbullar, bacon vad du har hemma
2 gula lökar
2 msk margarin
Salt
Svartpeppar
Persilja eller timjan
Instruktioner
- Skär potatis och kött i små tärningar.
- Hacka löken.
Bryn köttet.
Ta upp köttet.
- Bryn löken.
Ta upp löken.
Bryn potatisen.
- Lägg sedan i köttet och löken.
Rör försiktigt så att inte potatisen mosas.
Smaksätt med salt och peppar.
- Strö över klippt persilja eller timjan.
Servera pyttipannan med stekt ägg, inlagda rödbetor,
saltgurka, grönsallad, HP-sås...
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Tänk snålt - kalorisnålt!
En vuxen kvinna med stillasittande arbete bör göra av med 1800 kcal/dy...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...