Det är roligt att hitta lite mer ovanliga sätt att servera rabarber. Dessa sötsyrliga wraps är allra godast ljumma med en kula vaniljglass, men de smakar även ljuvligt kalla.
Ingredienser
3 rabarber, ca 400 g
3 msk smör
1 dl råsocker
1 tsk kanel
1 ½ dl valnötter
100 g mandelmassa
6 små vetetortillor
Servering
Vaniljglass
Instruktioner
- Ansa och skär rabarbern i små bitar. Smält smöret i en stekpanna och tillsätt rabarber, råsocker, kanel och grovhackade valnötter. Koka/stek rabarbern mjuk och rör ner riven mandelmassa. Låt allt svalna.
- Klicka ut fyllningen på tortillorna och vik ihop till ett paket. Stek paketen i smör tills de får fin färg. Strö lite socker och kanel ovanpå.
- Servera wrapsen med en kula vaniljglass.
Kommentarer (0)