Racerpizza

Serverar: 4 portioner

Som namnet förtäljer...snabbt tillagat...bra vid stor hunger!

Ingredienser

  • 2 pkt Scan tärnad skinka basilika & tomat à 140 g
  • 2 tomater tunt skivade
  • 1 äpple urkärnat och skivat
  • 4 stora polarbröd el liknande
  • 1 påse gratella pizzaost 200 g
  • 1 tsk oregano
  • Vitkålssallad
  • ¼ vitkålshuvud finstrimlat
  • ½ tsk salt
  • 1 dl frysta lingon
  • 1 msk majsolja
  • 1 msk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Salta vitkålen. Blanda lingon, olja och honung i en skål. Vänd ner kålen.
    3. Varva tomat och äppelskivorna på brödet. Strö över skinkan och osten.
    4. Grädda i ugnen i 10 minuter. Smaksätt pizzan med oregano, salt och peppar.
    5. Servera pizzan med vitkålssalladen. Färdigt!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben