Räk-kräftgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb, enkelt och väldigt, väldigt gott

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 paprikor
  • 1 squash
  • vitlök
  • curry
  • salt
  • svartpeppar
  • 150 - 200 gr räkor
  • 150 - 200 gr kräftstjärtar
  • 4 - 5 dl creme fraiche
  • 8 cocktailtomater
  • Instruktioner

    Hacka lök. Skär paprika och sqaush i tärningar. Bryn lök, paprika och sqaush i smör. Krydda med curry, vitlök, salt och peppar. Tillsätt creme fraiche och värm upp. På slutet tillsätts tomater, räkor och kräftstjärtar. Servera med ris eller bulgur och sallad.

    Kommentarer (1)

    Emma2 3 mars 2009

    Snabb mat som dessutom är god mat, det är bra mat. Rakt in i receptsamlingen kom denna gryta.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben