Räkbruschetta

Serverar: 12 portioner

Tid: 50 minuter

Mycket gott tilltugg, Från Norrmejeriers Guldkorn nr 44

Ingredienser

  • 12 skivor baguette
  • 2 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • 6 cocktailtomater
  • 2 dl skalade räkor
  • 1 dl lätt crème fraiche mexican-chili
  • Färsk oregeno eller persilja
  • Instruktioner

    1. Stek baguetteskivorna gyllenbruna i smör. Salta och peppra. Dela vitlöken på mitten och smörj in brödskivorna med snittytan.
    2. Dela tomaterna i klyftor. Värm crème fraiche i en kastrull och vänd ner tomater och räkor, låt ej koka. Toppa varje baguetteskivorna med varm räkröra och toppa med oreganoblad eller persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben