Räkrisoni

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel och supergod rätt som jag ofta lagar till fredagsmyset. Pepparroten och räkorna gifter sig perfekt med varandra!

Ingredienser

  • 4 dl risoni
  • 1 kg skalade räkor
  • 1 dl grovhackad dill
  • 2 msk riven pepparrot
  • 6-7 romansalladsblad
  • 1 dl riven ost
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Koka risonin och ta av den en minut före utsatt tid. Värm crème fraiche och i med pasta, räkor, ost, dill och pepparrot. Vänd ner allting och låt det bara bli varmt utan att det kokar. Smaksätt med salt och peppar. Vänd försiktigt ner romansalladen. Servera genast.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben