Räksnurror

Serverar: 24 portioner

Tunnbrödrullar fyllda med en smakrik skagenröra.

Ingredienser

  • 500 g räkor med skal
  • 200 g Philiadelphiaost
  • 2 msk majonnäs
  • 1 ½ tsk rivet citronskal
  • 3 mask hacakd rödlök
  • 1 tsk pepparrot
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 4 ark mjuka, rektangulära tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka räkorna.
    2. Blanda räkor, färskost, majonäs, citronskalm lök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.
    3. Fördela räkröran på bröden. Rulla ihop till rullar från långsidan. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull.
    4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex bitar vid servering.
    5. Garnera med en räka, citron och dill.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben