Räktacos

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

En god variant på tacos till fredagsmys.

Ingredienser

  • 1 kg färska räkor med skal
  • 2 st avodako
  • 1 st chilifrukt
  • 1 st lök
  • 4 st tomater
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1/2 citron
  • 1/3 dels burk tacosås
  • 1 ast ruccula
  • 3 dl gräddfil
  • 4 - 6 st tacosskal
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka räkorna grovt.
    2. Kärna ur tomaterna och tärna. Hacka övriga grönsaker.
    3. Blanda allt med tacossåsen. Prova dig fram med chilipepparn så det inte blir för starkt. Smaka av med salt, peppar och citron.
    4. Skär rucculan grovt.
    5. Börja med salladen i botten på skalen och fortsätt sedan med räkröra och toppa med lite gräddfil.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben