Rågbrödsbakelse

En ostfylld liten stubbe Med gräslök, ägg och dill Serveras med en nubbe Och lite inlagd sill

Ingredienser

  • Rågbrödsbakelse
  • Ca 250 g rågbröd
  • 100 g potatis, kokt och kall
  • ½ dl rapsolja
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 10 g dill, finhackad
  • 10 g gräslök, finhackad
  • Ostfyllning med ägg och purjolök
  • 2 msk purjolök, finstrimlad
  • 1 dl Allerum XO, riven
  • 2 msk Milko Crème Fraiche, 34%
  • 2 ägg, kokta, kalla och hackade
  • Dekoration
  • Timjan
  • Instruktioner

    1. Skär cirklar av brödet (2 per person). Dela potatisen i mindre bitar. Blanda övriga ingredienser till en vinägrett och blanda med potatisen.
    2. Ostfyllning med ägg och purjolök Blanda ingredienserna till ostfyllningen. Lägg potatisblandning på hälften av brödcirklarna och ostfyllning på resten. Sätt ihop bitarna.
    3. Tillbehör Dekorera bakelserna med en timjankvist.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben