Ramslöksill

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

En kanon god sill som går åt som smör på jul/påskbordet!

Ingredienser

  • 2 burkar löksill (nettovikt ca 500 gr)
  • 2 dl gräddfil
  • 2 dl majonäs
  • 100 gr ramslök, finhackad
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Häll av spadet till löksillen. Blanda ihop majonäs och gräddfil, tillsätt den finhackade ramslöken. Krydda med salt och peppar (mixa gärna med mixerstav så blir den lite grönare i färgen). Lägg i sillbitarna i blandningen. Förvara i sillburkarna eller nån annan fin burk som håller tätt. Klarar 2 veckor i kylen.

    Kommentarer (2)

    selling1 12 november 2012

    Hejsan vill bara fråga var du fått tag på ramslök ? Letade på gotland men det gick inte att få tag på MVH Madde från Uppsala

    chefen3 11 maj 2013

    Hej! Nu finns det ramslök på Gotland och på Kinnekulle att plocka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben