Remouladsås
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Perfekt till rödspätta
Ingredienser
2 dl cremé fraiche
2 rågade msk majonnäs
3-4 msk bostongurka
2 msk kapris
3 msk hackad persilja
1 tsk dragon
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar.
Låt såsen mogna någon timme innan den serveras.
Liknande recept
Hemlagad remouladsås
4.7
10 min
5
5
Falsk remouladsås 1
4
4
Remouladsås
5
4
Hemgjord remouladsås
4.5
4
2
Fiskpanetter med remouladsås
4.7
2
1
Remouladsås á la Jocke - med curry, utan kapris.
10 min
4
Remouladsås
4
2-4
1
Fiskpinnar med smal remouladsås
5
2
2
Snabb smörgåstårta
5
30 min
6-8
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!