Renwok

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 6-8 hg grytbitar av renkött
  • 1 bit rotselleri
  • 2 st palsternackor
  • 1-2 st morötter
  • 2-3 st gula lökar
  • 1 st purjolök
  • 1 st medelstor squash
  • vatten
  • Marinad
  • 0,5 dl olja
  • 1 msk soja
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1-2 msk tomatpuré
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Gör i ordning marinaden. Skär därefter köttet i centimetertjocka skivor och lägg dem i marinaden i 1-2 timmar i kylskåp. Bryn köttet i wokpanna och tilsätt resten av ingredienserna (som du givetvis delat i lämpliga bitar/skivor). För mer smak man man tillsätta även resterna av marinaden. Klar att ätas!

    Liknande recept

    20 min
    4-6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben