Ris i kokosmjölk med thai-wok

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 25 minuter

Mild, mumsig och mycket god

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 500 g wokgrönsaker (thai)
  • 400 ml kokosmjölk
  • 2 dl jasminris
  • Olivolja
  • 2-3 tsk curry
  • 1 tsk ingefära
  • 1 tsk röd curry
  • Gurkmeja för färgens skull
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skölj riset väl. Koka riset i kokosmjölk med salt 20 min. Låt riset stå brevid plattan 5 min.
    2. Strimla kycklingen och fräs den i olivolja. tilsätt wokgrönsakerna ock kryddorna. Servera gärna med mango chutney.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (1)

    dueiso 15 augusti 2011

    mmmmmm det här er jo jättegott! Det här will ja laga många gånger! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben