Risfärs

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Allt-i-ett..

Ingredienser

  • 4 hg blandfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 3 dl risgryn
  • 8 dl vatten
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 buljongtärning
  • Chilisås eller ketchup
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Bryn färs och lök i en gryta. Häll på det okokta riset. Puttra ca 5 min, rör om då och då. Häll i vattnet, tomater, buljongtärning och chilisås. Krydda efter smak. Låt allt puttra 20 minuter.

    Kommentarer (2)

    Suddisen 15 april 2008

    Jättegott vart uppskattat här hemma Kram/Annika

    ca70 31 oktober 2008

    Helt okej till vardags, fick krydda upp rätten en del bara. Tack för receptet! /ca70

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben