Risgrynsyoghurt

Serverar: 4 portioner

En mättande yoghurt passande i vintern med kanel och citrusfrukt. Passar perfekt som frukost eller mellanmål. För att få LCHF går det bra att byta ut risgrynsgröten mot keso.

Ingredienser

  • 2 1/2 dl risgrynsgröt
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk kanel
  • 2 apelsin
  • 2 äpple
  • 100 g valnötter
  • Instruktioner

    Blanda matyoghurt, risgrynsgröt och honung. Tärna upp apelsin och äpple. Strö dem över risgrynsyoghurten. Rosta valnötterna lätt i en torr stekpanna.Strö dem över risgrynsyoghurten. Strö över kanel. Servera i en djup tallrik.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben