Risotto med kassler

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En trevlig allt i ett-rätt

Ingredienser

  • 3 dl avorioris
  • 1 msk smör
  • 5 dl hönsbuljong
  • 200 g naturell färskost
  • 400 g kassler
  • 2 stjälkar bladselleri
  • 1 röd paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Fräs riset glansigt i smöret i en kastrull,rör om under tiden. Koka upp buljongen.Späd riset med lite buljong i taget,rör om.Rör i färskosten när all buljong kokat in. Tärna kasslern fint,skär sellerin i slantar och tärna paprikan. Rör ner alltsammans i risotton. Smaka av med salt och peppar och servera.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben