Risrand m.rekefyll

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Deilig sommermat eller til Smörgåsbordet

Ingredienser

  • 2 dl langkornet ris eller til 4 pers . på paketet
  • 1 pk . majones
  • 3 ss gräddfil
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 250 g rensede räkor
  • kryddor etter smak
  • vitlök
  • cayenne
  • salt
  • pepper
  • Instruktioner

    Kok risen som angitt på paketet, skyll den i kalt vatten og låt den rinne gott av. Bland i endel oppkuttet paprika, og trykk den ned i en passende form.(Randform) Bland majones, gräddfil, rekor och krydder. Vend risformen, og ha rekesalladen i midten. Server med bröd eller/och sallad

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben