Ristoppar

Serverar: 30 portioner

Jättegott

Ingredienser

  • 125 g kokosfett
  • 1 ägg
  • 1 dl florsocker
  • 2 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl rispuffar
  • 1/2 dl kokos
  • 1/2 dl russin
  • 1/2 dl hackade nötter
  • Instruktioner

    Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme. Ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och florsocker vitt och poröst. Sikta ner kakao och vaniljsocker. Häll därefter ner det svalna kokosfettet i en tunn stråle inder omrörning. Blanda ner ris, kokos, russin och nötter. Arbeta samman till en massa. Skeda upp smeten till toppar i små pappersformar. Ställ kallt för att stelna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben