Röda fresterskan

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Ett recept jag haft sen 70-talet. Vet ej varifrån jag fått det men jag har gjort det många gånger. Det är som Jansson, fast utan gul lök och ansjovis, men med purjo och kaviar istället

Ingredienser

  • 2 purjolökar
  • 6-8 råa potatisar
  • 1 tub kaviar
  • 2-3 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Varva smörfrästa purjolöksringar med råa potatisstrimlor i eldfast form. Rör ihop grädde, kaviar och peppar och häll det över. Hälften först och sen andra halvan eftersom under gräddningen, som tar ca 45 minuter i 200º. Beroende på hur stora potatisarna är så kan det behövas mer kaviargrädde.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben