Rödbetsröj

Serverar: 2 portioner

Knäckemacka

Ingredienser

  • 2 knäckebrödshalvor
  • 20 g bregott
  • Grönsallad
  • 100 g kokt, kall potatis
  • 50 g kokta, färska rödbetor
  • 1 dl keso naturell
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad purjolök
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 hårdkokt, hackat ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tomat
  • 2 msk hackad, gul paprika
  • 1 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    Bred Bregott på brödhalvorna och lägg på sallad, skivad potatis och rödbetor. Blanda Keso, dill, purjolök, dijonsenap och ägg. Salta och peppra. Tärna sedan paprika och tomat fint och blanda med Keso-röran. Strö över gräslök.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben